Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren.

Wanneer u de volledige order retourneert krijgt u het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket (PostNL). Wanneer u een order gedeeltelijk retour stuurt krijgt u de waarde van de retour gestuurde producten gecrediteerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@elkepeters.nl met vermelding van uw bestelnummer, (kopie van) uw factuur en contactgegevens. 

U krijgt vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort, mits het product in goede orde ontvangen is. Graag het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking retourneren. Het is belangrijk dat het product niet tegen de wand van de doos aan ligt. 

Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is terugbetaling niet mogelijk. 

Postadres:
Winselingseweg 16
Unit 1.03
6541 AK Nijmegen

Ā© 2021 - 2022 elkepeters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel